Vacature

Technicus microscopie faciliteit

Door jouw technisch inzicht blijft onze medische apparatuur functioneren zoals het moet. Alleen zo kunnen we de topzorg aan onze patiënten bieden die ze verdienen. Word onderdeel van ons team en maak het verschil!

Functie inhoud

Als technicus houd je je bezig met algemeen onderhoud van de OIC-microscopen. En met specifieke implementatie van technieken op onder andere de superresolutie en single molecule imaging apparatuur.

Je werkt nieuwe gebruikers in en lost acute problemen van gebruikers tijdens microscoopsessies op. Verder neem je actief deel aan de wekelijkse werkbesprekingen. En denk je mee over innovatie en toepassingen en besluitvorming inzake toekomstige activiteiten van het OIC.

Werkomgeving

Wij zijn het Erasmus MC. Gevestigd in Rotterdam en het meest vooruitstrevende universitair medisch centrum van Nederland. We staan voor een gezonde bevolking en excellente zorg door onderzoek en onderwijs. En dat realiseren we met 16.000 medewerkers.

Jouw werkplek? Het CoFa Erasmus Optical Imaging Centre (OIC). Check de website voor meer informatie over jouw werkomgeving. 

Profiel

Heb jij het in je? Als technicus beschik je natuurlijk over technische kennis. Je staat bekend om je vriendelijke omgang met interne gebruikers en collega’s. Daarnaast beschik je over:

  • Minimaal hbo-niveau.
  • Technische kennis over microscopen en microscopische toepassingen in het biomedisch onderzoek.
  • Kennis van en minimaal 2 jaar ervaring met toegepaste optische microscopie. Heb je ook kennis van of ervaring met biomedische toepassingen? Dan is dat mooi meegenomen, maar geen vereiste.

Bekijk hier de voorwaarden voor indiensttreding bij Erasmus MC.

Wat bieden wij

Een baan waarin je jouw technisch talent volledig kwijt kan. Je kunt rekenen op:

  • Een halfjaar contract met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Een bruto maandsalaris van minimaal € 3.188,- (schaal 9) en maximaal € 4.800 (schaal 10) bij een volledige werkweek van 36 uur. Inschaling is afhankelijk van ervaring. 
  • Een 13e maand die we in november uitkeren en een persoonlijk reiskostenbudget.
  • Een pensioenverzekering bij het ABP. Wij nemen circa 2/3 van de maandelijkse bijdrage voor onze rekening.
  • Bijzondere voordelen, zoals een fysiotherapeut en een fietsenmaker van de zaak. En er is ook een sportclub waar je na werktijd aan je conditie kunt werken.

Alle arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Universitair Medische Centra.

Meer informatie

Benieuwd wat wij jou als technicus kunnen bieden? Solliciteer direct via de sollicitatiebutton. 

Inhoudelijke vragen over de vacature? Gert-Jan, hoofd microscopiecentrum OIC staat je graag te woord via 010-7043578

Klik hier voor de officiële vacature

http://www.werkenbijerasmusmc.nl/vacature/81161/technicus-microscopie-faciliteit-47.12.22.tda